Wayfarer tienerbrillen

wayfarer tienerbrillen

Wayfarer tienerbrillen zijn misschien wel de bekendste en gewaardeerde brillen. Het Wayfarer model kent zijn oorsprong vanuit de bekende zonnebrillen. In het zomerseizoen kom je ze overal op straat tegen. Menig bekende filmster laten ook graag zien dat ze een Wayfarer bril dragen. Hierdoor zijn deze brillen zo bekend geworden. Denk bijvoorbeeld aan een Jack Nicholson of Leonardo Dicaprio.

De Wayfarer tienerbrillen hebben een bijzonder eigentijds karakter. Je zou kunnen zeggen dat het tienerbrillen zijn met een wenkbrauw. Dit seizoen treffen we dit model veelvuldig aan. Er is volop keuze in Wayfarer tienerbrillen in ons assortiment. Van kleine modellen tot oversized en beschikbaar in allerlei verschillende materialen en kleurpatronen.

Deze brilvorm maakte zijn furore in de beginjaren ’50 en ’60. De oorspronkelijke vorm komt bij Ray Ban vandaan. Hier liggen de roots van dit model. Vandaag zijn we qua design wel een stapje verder, zo zijn er mooie acetaat brillen in Wayfarer modellen te krijgen, maar ook in iedere denkbare kleur.