• Wayfarer bril

Wayfarer Brillen Zijn het Meest Populair

De Wayfarer bril is misschien wel de bekendste bril met de meest gewaardeerde vorm. Dit type bril vindt zijn oorsprong in de zonnebril. Menig bekende filmster laat graag zien dat ze een Wayfarer dragen. Daardoor is deze bril bijna zo bekend geworden als degenen die ze dragen. Denk aan een Leonardo Di Caprio en Jack Nicholson. Ook zie je deze brillen vaak bij CIA of FBI agenten.

De Wayfarer bril heeft een eigenzinnig karakter

Het zijn brillen met een wenkbrauw, zou je kunnen zeggen. Ook dit seizoen treffen we dit model veelvuldig aan. Volop keuze aan Wayfarer brillen bij alle collecties in ons assortiment! In de meest uiteenlopende ontwerpen, van klein tot oversized.

Deze brillen maakten hun furore in de vroege jaren ’50 en ’60

Oorspronkelijk komt de vorm bij RayBan vandaan. Inmiddels heeft elk bekend mode- en brillenmerk hier een eigen invulling aan gegeven . Steeds een stapje verder in het design. Dit komt ook doordat er inmiddels veel meer mogelijk is omtrent het gebruik van kleur en materiaal.

Het blijft een feit dat de Wayfarer bril ontzettend populair is! Bekijk de verschillende merken met herkenbare en soms gewaagde kleuren. Soms klassiek en som met bijzondere toepassingen in fraaie materialen.

Kijk in onze online paskamer welke Wayfarer bril jou het beste staat!

Wil Je Weten Hoe Wayfarer Brillen Je Staan? – Klik Hier

Bekijk meer brilvormen

2018-04-10T15:06:44+02:00Brilvormen|
Ga naar de bovenkant