Vingino kinderbrillen is een bekend modemerk met haar roots in Nederland. En niet zonder reden is Vingino nu ook in meer dan 14 landen verkrijgbaar. Na de succesvolle kledinglijn presenteert Vingino ook kinderbrillen voor jongens en meisjes. Voor kinderen in de categorie 6-12 jaar. De brillen zijn met precies hetzelfde gevoel voor stijl gecreëerd.

Vingino kinderbrillen zijn stoer, hip, cool, eigentijds, modieus… Noem maar op

De lijn van Vingino heeft het allemaal. Het zijn vlotte en speelse monturen. Je vindt talloze stijlen in de brillen terug. Stoere, karakteristieke brillen, maar ook dromerig, vrolijk en speels. Het zijn brillen die kinderen beslist dolgraag willen dragen. De monturen zitten zo comfortabel dat kinderen niet eens echt zullen merken dat ze een bril ophebben. De designs van de Vingino brillen zijn erg uiteenlopend, en bieden een leuke combinatie van verschillende stijlen.

Er worden ook eisen gesteld aan een bril voor kinderen. Niet alleen moet deze er leuk uitzien, maar ook stevig zijn. De bril krijgt meestal veel te verduren, zoals spelen en stoeien etc, dus de brillen moeten tegen een stootje kunnen. En dat kan de Vingino kinderbril. Deze is modieus en ook van goeie kwaliteit. Slim gebundelde eigenschappen voor een kinderbril.

Pas nu een Vingino kinderbril online!

De collecties zijn voor jongens en voor meisjes. Elke bril is de moeite waard om te bekijken, en telkens weer een nieuwe verrassing. De brillen zijn er in allerlei maten en dus voor verscheidene leeftijden. Kijk nu snel hoe de brillen staan. Klik op de button hieronder en pas! De zelfstandig opticien in jouw buurt is klaar voor je hem pasklaar te maken.

Kijk welke Vingino kinderbril jou het beste staat!

PAS HIER VINGINIO KINDERBRILLEN ONLINE