tommy hilfiger brillen

Tommy Hilfiger brillen

Tommy Hilfiger brillen, de Amerikaanse lifestyle vol met passie en optimisme. Met een altijd jeugdige, frisse uitstraling en een volop aanwezig kleurenpalet van blauw, rood en wit. Tommy Hilfiger staat als geen ander voor passie en optimisme. Dit merk werd opgestart door de zelfgeschoolde modedesigner Hilfiger. Opgericht in 1984. Het modemerk is sindsdien omarmt en is vandaag de dag niet meer weg te denken, Tommy Hilfiger is bij een groot publiek geliefd.

Dit modemerk valt in de smaak bij veel mensen die positief en actief in het leven staan. Mensen die nooit een uitdaging uit de weg gaan, en altijd krijgen wat ze in hun hoofd hebben. Een sterk groepsgevoel, en vrije tijd graag doorbrengen met familie en vrienden. Tommy Hilfiger mag dan wel typisch Amerikaans zijn, toch heeft dit merk wel degelijk oog voor de rest van de wereld. Zo werd in 2012 de ‘Promise Collection’ in het leven groepen om stammen in Afrika te steunen met ontwikkeling.

De brillen van Tommy Hilfiger bij Trends in brillen zijn mode pur sang. Dit modemerk is altijd stijlvol, dit is terug te zien in bijvoorbeeld de kledinglijn. Tommy Hilfiger combineert klassiek populair met een tikje Amerikaans studentikoos. Onze collectie biedt veel variatie, van ingetogen tot extravert. De basis van elke Tommy Hilfiger bril is altijd eigentijds, klassiek. Het zijn de details die deze brillen tot een uniek ontwerp maken.