Titanflex brillen getuigen van oog van detail. Het begint al bij kwaliteit die eindeloos lijkt als je aandachtig een Titanflex montuur bestudeerd. Titanflex is een zogeheten insidersmerk. Insidersmerken zijn absolute favorieten van opticiens, omdat de merken gebaseerd zijn op geweldige kwaliteit.

De aandacht is volledig gevestigd op het ontwerp en productie van Titanflex brillen voor heren

Monturen van Titanflex staan op afgezonderde hoogte op gebied van kwaliteit en design. De brillen voldoen aan de hoogst mogelijke technische standaarden. Op bijzonder slimme wijze wordt er een combinatie gemaakt van de allerbeste materialen.

De correctiemonturen van Titanflex blinken uit in design door deze stijl van vormgeving. Wat ook een belangrijke eigenschap van Titanflex is, is de duurzaamheid. De monturen voor heren zijn buitengewoon sterk, licht en buigzaam. De brillen zijn anti-allergeen door de titanium bewerking in de productie.

Het comfort van Titanflex brillen is ongekend, doordat ze extreem licht en meebuigend zijn. De monturen zijn 10 keer zo flexibel dan doorsnee brillen uit standaard metaal. Robuust, flexibel, licht en aantrekkelijk zijn de kernwoorden die Titanflex typeren.

Online kun je meteen zien hoe een Titanflex bril jou staat

Gebruik een foto van jezelf, of activeer je webcam. Plaats de Titanflex monturen op jouw eigen gezicht. Je favoriete brillen kun je delen, en reserveren. Dan kun je de bril(len) in het echt passen bij een opticien in jouw buurt. Dit is geheel gratis. Wil je het montuur kopen, dan maakt de opticien hem klaar met glas en oogmeting. Dan reken je bij de opticien af.

Kijk welke Titanflex bril jou het beste staat!

PAS HIER TITANFLEX BRILLEN ONLINE