Swing kinderbrillen hebben alles in zich. Laten we beginnen met de vormgeving van de unieke, stoere kinderbrillen. Ze zijn ontzettend cool, hip, trendy, modieus, sprankelend en eigenwijs. De Swing brillen hebben alles om de harten van kinderen te veroveren.

Swing kinderbrillen zijn meer dan alleen supermooi

De brillen zijn van zulke bijzondere materialen gemaakt, dat geen enkel kind last zal krijgen van allergische reacties. Er treden geen problemen met de gevoelige kinderhuid op. De brillen zijn keer op keer getest. En de uitkomst: anti-allergisch en anti-bacterieel. De meest tere kinderhuid wordt dolgelukkig van een Swing bril. Geen last van vervelende irritaties, jeuk of plekjes. Je bril zonder problemen dragen.

Wanneer een kind een Swing bril opheeft, zal hij/zij nauwelijks het dragen van de bril voelen. Of je nou aan het stoeien met je vrienden bent of rustig stil zit te knutselen bijvoorbeeld. De bril wordt niet opgemerkt. Geen vervelende indeuken bij je neus. Niks aan de hand. De brillen van Swing zijn namelijk uitzonderlijk licht.

Je kan alles doen deze bril kapot te krijgen: ravotten, voetballen, flink potje stoeien… Het lukt je niet. Deze brillen van Swing zijn nagenoeg onverwoestbaar. Deze bril is je allerbeste en sterkte speelkameraad. Ze zijn flexibel en daarbij breken de glazen ook niet. Wat dus super veilig is!

Samengevat: Deze brillen bevatten alle eigenschappen die een kinderbril hoort te bevatten. Ze zien er schitterend uit, ze zijn supersterk, anti-allergisch en veilig.

Weten hoe een Swing bril op eigen gezicht eruit ziet?

Dat kan! Klik op de button, upload een eigen foto, of gebruik de webcam. Pas de verschillende brillen en vind jouw perfecte Swing bril.

Kijk welke Swing kinderbril jou het beste staat!

PAS HIER SWING KINDERBRILLEN ONLINE