Silhouette zonnebrillen is zonder twijfel toonaangevend in de design en productie van lichte brillen. De zonnebrillen van Silhouette blinken uit in draagcomfort. Mede omdat ze ultralicht zijn. Alle zonnebrillen in de nieuwste collectie zijn ook fenomenaal qua design. De verfijndheid van de bril valt onmiddellijk op. Hierdoor worden de brillen exclusief en erg gewild.

Verbluft door de lichtheid van de Silhouette zonnebrillen

De zonnebrillen zijn super licht. Zeer plezierig om te dragen en de perfecte bescherming van je ogen tegen de zon.

Modieus met Silhouette

Maar niet alleen aan de technische kant wordt veel aandacht besteed. Silhouette volgt modetrends en ontwikkelingen op brilgebied over de gehele wereld. Elegantie en verfijndheid zijn daarbij altijd de onveranderde kernwaarden.

De monturen van Silhouette zijn hoofdzakelijk scharnierloos en schroefloos. Daarin schuilt het waarneembare raffinement van de brillen. Veel zonnebrillen hebben levendige en bijzondere kleuren. De collectie is bewust fel of juist wat terughoudend in de details. Dan blijven de kleuren wat gedempt.

Wil je gelijk Silhouette zonnebrillen passen? Dat kan. Klik op de button hieronder, en kijk gelijk hoe de zonnebrillen jou staan.

Kijk welke Silhouette zonnebril jou het beste staat!

PAS HIER SILHOUETTE ZONNEBRILLEN ONLINE