Silhouette brillen zijn ongetwijfeld marktleider in de design en productie van lichte brillen. De collectie van exclusieve monturen blinken uit in draagcomfort, door de vederlichtheid van de brillen. Alle aangeboden brillen in de nieuwste collectie zijn ook fenomenaal qua design. De verfijndheid van de bril valt onmiddellijk op. Hierdoor worden de monturen exclusief en erg gewild.

Verbluft door de vederlichtheid van de Silhouette brillen

De monturen van Silhouette zijn bijzonder sterk. Dat is ook wat je meteen voelt bij het opzetten of oppakken van de bril. Een premium Silhouette bril is zo licht, dat je niet eens door hebt wanneer je hem ophebt. Een beslist hoogwaardig stuk design. Silhouette heeft het voor elkaar gekregen raffinement van brillen tot ware kunst te creëren.

Trendsettend met Silhouette

Maar niet alleen aan de technische kant wordt veel aandacht besteed, ook de nieuwste modetrends worden grondig in de gaten gehouden. Wat niet wil zeggen dat Silhouette achter de feiten aanloopt. Want Silhouette is niet zozeer modevolgend, alswel trendsettend. Alleen zo verdien je het predicaat exclusief brillenmerk. Silhouette is bestemd voor mensen die kwaliteit eisen.

Silhouette volgt modetrends ontwikkelingen op brilgebied over de gehele wereld. De internationale mode wordt tijdig gespot en bespeurd. Door middel van trendwatchers en bloggers blijft Silhouette nauw in contact met haar doelgroepen. De doelgroepen zijn over het algemeen de liefhebbers van kwaliteitsbrillen.

Verfijndheid van de Silhouette monturen

De monturen van Silhouette zijn hoofdzakelijk randloos, scharnierloos, schroefloos, en daarom nagenoeg gewichtloos. Daarin schuilt het waarneembare raffinement van de brillen. Veel dames- en herenbrillen zijn ook verrijkt met levendige en bijzondere kleuren. De collectie is bewust fel of juist wat terughoudend in de details. Dan blijven de kleuren wat gedempt.

Daarnaast heeft Silhouette een collectie brillen ontworpen die opvallen door minimalisme. Een bril die je amper kan zien, maar zeer geraffineerd oogt.

Direct een Silhouette bril passen?

Dat kan. Klik op de button hieronder, en kijk gelijk hoe een Silhouette montuur jou staat.

Kijk welke Silhouette bril jou het beste staat!

PAS HIER SILHOUETTE BRILLEN ONLINE