silhouette brillen

Silhouette brillen

“De lichtste en comfortabelste brillen ter wereld”

De brillen van Silhouette zijn stijlvol en ingetogen. Het merk Silhouette onderscheidt zich met lichte brillen met mooie, eenvoudige lijnen in het design. Deze collectie is er op gericht je schoonheid volledig in tact te laten. Je gezicht vorm het natuurlijke frame van de bril. Silhouette brengt de bril terug tot de essentie! Naast het draagcomfort is er ook veel aandacht geschonken voor de vorm van jouw gezicht en het brilmontuur die daar bij past.

Silhouette besteedt heel veel aandacht aan de technische kant van de bril, maar volgt in haar monturen ook de mode en trends. Deze worden nauwlettend in de gaten gehouden. Waarin Silhouette als modemerk niet zozeer modevolgend is, als wel trendsettend. Zo verdient dit merk haar exclusieve label. Een Silhouette bril is voor mensen die kwaliteit eisen. Ze volgend wereldwijd de ontwikkelingen op het gebied van brillenmode. De internationale trends worden vroegtijdig ontwaard en gespot. Via trendwatchers en bloggers blijft Silhouette als merk nauwgezet in contact met de doelgroep.

Wil je een bril die niet de hoofdrol opeist als iemand naar je kijkt? Dan is een bril van Silhouette een logische keuze. Silhouette brillen zorgen voor maximale draagcomfort in een minimalistisch, tijdloos en stijlvol design. Op zoek naar een onopvallende bril? Neem een kijkje in onze digitale paskamer om Silhouette brillen op je eigen gezicht te passen!