Het Amerikaanse merk Serengeti is in 1985 opgericht. Het is uitgegroeid tot het high-end zonnebrillen merk. De allerbelangrijkste eis van Serengeti is Oogbescherming.

Zorg voor je ogen met een Serengeti zonnebril

Serengeti brillen staan voornamelijk bekend om de geweldige Technologie en verfijnde Ontwerpen waarmee de glazen en lenzen ontwikkeld zijn. Het is het allereerste merk die gebruik maakt van zogenaamde “fotochromatische brillenglazen”, waardoor felle lichtstralen verduisterd worden. Ook maakt het merk gebruik van Polarisatie en een Special Control Filter. Je bent verzekerd van een bril met de nieuwste technologie op het gebied van oogbescherming.

Dit alles resulteert in minder vermoeide ogen, een verhoogd contrast, een betere kleurwaarneming en meer helderheid, waardoor je nog meer van de wereld om je heen kan genieten. Kijkcomfort is dus gegarandeerd.

De stijlvolle monturen van Serengeti

Niet alleen zijn de Serengeti brillen van torenhoge kwaliteit, ook zien ze er schitterend uit. Aan elk design is kwaliteit af te zien. Het zijn strakke en zeer modieuze monturen, met heldere glazen. In de brillen worden verscheidene materialen gecombineerd, zoals kunststof, roestvrij staal en titanium.

Serengeti brillen zijn voor iedereen. Het feit dat Paus Benedictus XVI een Serengeti brildrager is, maar ook Formule 1 coureur Alain Prost het gezicht was voor het merk. Waarbij hij niet de enige coureur is, want alle bovengenoemde innovatieve technologieën hebben gezorgd voor een revolutie in het autorijden en de autosport.
Ook vele bekende acteurs dragen de stijlvolle brillen van Serengeti.

Online Serengeti brillen passen

Benieuwd geworden hoe zo’n geweldige Serengeti jou staat? Upload je foto, en zie hoe de monturen bij jou eruitzien!

Kijk welke Serengeti zonnebril jou het beste staat!

PAS HIER SERENGETI ZONNEBRILLEN ONLINE