• transparant montuur

” Wil jij een vernieuwende look? Kies voor (semi)transparante monturen “

Een opvallende opkomende trend zijn (semi)transparante monturen. Deze staan ontzettend stijlvol. Je ziet deze brillen niet voor niets steeds meer. Op de catwalks van wereldberoemde merken komen transparante monturen vaker en vaker voorbij.

Een compleet transparante bril staan bescheiden en is daarom erg elegant

Wanneer je 100% transparant toch net te doorzichtig en onopvallend vindt, dan is er altijd nog de optie: een semi transparante bril. Dit zijn brillen die doorschijnend zijn, maar waar net een extra kleur accent aan gegeven is. Dit geeft een heel vernieuwend en verfrissend effect.

Het is niet gek dat de transparante brillen steeds meer in de mode raken

Want naast dat ze er hartstikke fashionable uitzien, is deze look ook geïnspireerd door bekende acteurs en modellen. Verschillende typen celebrities zijn gespot met dit soort monturen. Denk bijvoorbeeld aan oude bekende acteurs Samuel L. Jackson, of aan de trendsettende Brad Pitt.

Maar ook reality-ster Kim Kardashian draagt transparante monturen, of mode-icon Lucy Hale, wereldberoemd van de bekende serie “Pretty Little Liars”.

(Semi)Transparante brillen zijn voor jong en oud. Je komt er super goed mee voor de dag, want het zijn simpelweg gewoon ontzettend modieuze brillen. Ook is een voordeel dat het perfect bij elke outfit past!

Kijk in onze online paskamer welke bril jou het beste staat!

(Semi)Transparante Brillen Passen – Klik Hier

Bekijk meer brilvormen

2018-11-12T14:12:32+01:00Brilvormen|
Ga naar de bovenkant