Ronde & Panto tienerbrillen

ronde tienerbrillen

Ronde tienerbrillen hebben een iconische status. Dit type bril stamt af van het hippie tijdperk, John Lennon en Tea Shades droegen sinds jaar en dag een rond gevormde bril. De afgelopen 40 jaar zijn deze ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken, twee rond gevormde brilglazen gehangen in een meestal dun metaal of titaniumdraad. Eenvoudig en simplistisch maar een absolute stijl topper!

In de jaren ’60 voor het eerst populair, geïnspireerd door veel legendarische rockers zoals Ozzy Osbouerne en Heavy Metal God. Liam Gallagher van Oasis draagt net als Ozzy Osbourne nog steeds graag een rond brilletje.

De klassieke ronde tienerbril is dan ook een hit. Zeker nu ze veelvuldig op de catwalk verschijnen en journalisten hier graag over schrijven. Genoeg bekende Nederlanders die graag een rond brilletje dragen! De zwarte rond brilmonturen met ronde brilglazen, maar ook ronde zonnebrillen met reflecterend glas in diverse kleuren. Van verschillende modemerken hebben wij schitterende ronde brillen voor tieners!