Ronde brillen voor de klassieke look

ronde brillen

Of je het nu een ronde bril, ronde zonnebril, hippie bril,Tea Shades of John Lennon bril noemt, er is totaal geen misverstand over de iconische status van de ronde bril. De afgelopen 40 jaar zijn de ronde brillen populair. 2 rond gevormde lenzen gehangen in een soort van dun metaaldraad. Simplistisch maar een absolute style icoon topper.

De ronde brillen of ronde zonnebrillen werden voor het eerst populair in de jaren 60, geïnspireerd door veel legendarische rockers. Haevy Metal God, Ozzy Osbourne, draagt nog steeds een rond brilletje, net als Liam Gallagher van Oasis.

Deze klassiek gevormde bril is nu dan ook een hit. Zeker nu mode journalisten er veel over schrijven, zie je deze klassieke brillen weer terug komen in de bril industrie. Nu is het wachten dat de eerste Celeberty weer met een ronde bril gaat lopen, we staan nu weer aan het begin van een nieuwe trend!

De zwarte ronde monturen met ronde glazen, maar ook de ronde zonnebrillen met reflecterende glazen in verschillende kleuren. Laat je op Trends in Brillen inspireren door de ronde brillen van diverse modemerken.

Ronde brillen zijn het helemaal