• retrobrillen

Retro Brillen, Voor Een Revival van de Klassieke Look

Dit seizoen gaan we weer massaal voor de retro brillen. Dat betekent onder andere een revival van de vlinderbril en ronde brillenmonturen. Maar ook bijzondere materialen, waaronder hout en nylon, zijn geoorloofd. Daarnaast zien we vooral veel kleur, van opvallende felle kleuren tot matte zachte tinten. De ombre trend (een overlopende kleur in je montuur), lijkt ook hier te zijn om te blijven.

Herinner jij je nog de grote, oversized brilmonturen uit de jaren tachtig en begin jaren negentig?

We hadden nooit gedacht voor deze trend te vallen. Je moet wel durven omdat je erg opvalt met deze retro bril, maar wanneer je eenmaal overtuigd bent zul je zien hoe speels en cool deze modellen staat. Vrouwen kunnen retro monturen heel goed combineren met een schattig jurkje voor de ultieme ‘sexy nerd effect’. Of kies voor een stoere outfit voor een meer stads karakter.

De beste retro bril is natuurlijk ook echt oud

Met een beetje mazzel vind je een passend exemplaar op een goede rommelmarkt of Koninginnedag. De kans op een echte mooie ‘merk-retro’ is alleen niet zo groot. Het web biedt uitkomst. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een klassieke bril direct te passen op je eigen gezicht via de online paskamer van Trends in brillen.

Kijk in onze online paskamer welke Retrobril jou het beste staat!

Pas RETRO Brillen Nu Online

En wat vind je hiervan?

2018-04-10T15:09:33+02:00Brilvormen, Trends|
Ga naar de bovenkant