Rebel brillen heeft naast de super geslaagde zonnebril collectie, nu ook 2 nieuwe vernieuwende series correctiebrillen:

Chorus, retro-urban style:

12 verschillende eigentijdse acetaat monturen voor mannen in de kleuren zwart, gemarmerd bruin en donkerrood of ‘washed blauw-bruin’. De brillen hebben een kleine of medium afmeting, en een retrovorm. Zeer adequaat voor kleinere gezichten. Ook zeer mannelijk. Verkrijgbaar in 4 modellen.

Tempo:

Deze brillen hebben nieuwe creatieve stijl voor een aanlokkelijke prijs. Een uitmuntende combinatie van design, comfort, kwaliteit en prijs heeft Rebel hier weten neer te zetten.

Streetwear look met Rebel brillen

De Rebel ontwerpers hebben zich laten inspireren door stadse modetrends. Een erg modieuze bril voor jonge mannen die een sprankje ‘streetwear’ toe willen voegen aan hun uiteindelijke look.

Monturen van Rebel zijn een wezenlijk alternatief voor bekende designer merken.

Rebel brillen online passen

Wil je weten hoe een Rebel bril bij jou eruit ziet? Pas deze dan nu online via Brilonline.com. Upload je eigen foto of gebruik je webcam. Zet de brillen van Rebel op je gezicht, en sla je favorieten op. Heb je een mooie bril gevonden? Dan kun je die gratis reserveren en in het echt passen bij een zelfstandig opticien in de buurt. Bevalt die dan net zo goed, dan maakt de opticien hem voor je klaar met juiste oogmeting en glas.

Kijk welke Rebel bril jou het beste staat!

PAS HIER REBEL BRILLEN ONLINE