• pilotenbril

De Pilotenbril: Altijd Stijlvol en Nu echt ‘Hot’

De pilotenbril is een oude bekende in de wereld van brilmode. Deze brillen zijn dit jaar weer enorm populair. De pilotenbril is geïntroduceerd in de tweede helft van de twintigste eeuw en is vanaf dat moment nooit meer ‘uit’ geweest.

Er kwamen de zogeheten Aviator zonnebrillen op de markt. Dit was destijds een enorm succes. Dat succes is overgewaaid naar de correctiebrillen. De alom bekende pilotenbril met druppelvormige glazen.

In de eerste instantie waren dat de bekende brilmonturen met een verfijnde metalen omranding en grote opvallende brilglazen. Gaandeweg zijn er diverse leuke variaties gekomen. De druppelvormige brillen bleven in hun oude hoedanigheid. De materialen zijn echter in de loop der jaren sterk veranderd en veel gevarieerder. Veelzijdige ontwerpen en ook dunnere monturen. Of juist dikkere monturen in allerlei leuke kleurrijke combinaties.

Eigenlijk is er binnen de nieuwste collecties voor iedereen wel een passende pilotenbril te vinden. Pas ze gerust alvast op Trendsinbrillen online.

Welke Pilotenbril Staat Jou Voortreffelijk? Bekijk het Direct Online!

Pas Hier Jouw Favoriete Piloten Bril

Bekijk meer brilvormen

2018-04-10T15:26:35+02:00Brilvormen, Trends|
Ga naar de bovenkant