OWP brillen is sinds 1947 actief in de optiekbranche. Ze besteden veel aandacht aan hun uiteenlopende brillencollectie door te spelen met vormen, kleuren en techniek. Ze blinken uit op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding en design. De brillen worden ook aan uitvoerige tests onderworpen, zo kan OWP met trots zeggen “brillen die er niet alleen schitterend uitzien, maar het ook zijn”.

Voordat je zo’n statement kunt maken moet je er wel zeker van zijn dat er niets mis is met de collectie die je aanbiedt. Tijdens het productieproces wordt dit dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. OWP steekt daarnaast veel tijd in de ontwikkeling van technieken met materialen.

OWP brillen zijn trendy

Bij OWP hebben de ontwerpers een constante drang om met nieuwe trendy brillen te komen, dit blijkt ook in de ontwerpwedstrijden die veelvuldig gehouden worden. Hier kan iedereen zijn of haar eigen ideeën insturen. Uiteraard past dit bij hun brillencollecties die altijd hip en vernieuwend zijn. Hierdoor is er altijd wel een OWP bril die bij je past! Probeer het gelijk maar eens online.

Welke bril van OWP staat je het mooist?

PAS HIER OWP BRILLEN ONLINE