Outspoken Brillen met een ‘Uitgesproken’ Design!

In 2013 werd het merk Outspoken leven in geblazen. In de 5 jaar dat ze nu bestaat, heeft ze haar naam absoluut eer aan gedaan. Deze bijzondere monturen met onder andere brillen met spijkerstof bekleed, van ultradun acetaat of van complex gelamineerd acetaat zijn allesbehalve saai. Op dit moment heeft Outspoken distributeurs over de hele wereld, bijvoorbeeld in plekken als Zuid-Amerika, Europa & de Verenigde Staten.

Benadruk jouw eigen persoonlijkheid…

Waar de ontwerpers van Outspoken wereldkampioen in zijn, is door middel van de bril je persoonlijkheid naar voren te kunnen laten brengen. Met de unieke monturen en kleurencombinaties is het 100% mogelijk voor mannen en vrouwen hun verlangen naar individualiteit te bevredigen.

Met heel veel passie slagen de designers erin nog nooit eerder vertoonde kleurencombinaties te creëren. De gecombineerde acetaatplaten worden in de productiefabriek samengebracht wat zich uit in rijkelijke kleuren en ontwerpen. Deze zul je niet gauw terugvinden in andere collecties.

Outspoken durft risicovolle wegen te verkennen. Zoals een bril met tijgervacht of een net tegendraads gelamineerde bril. Omdat een bril ook bedoeld is om vrolijk van te worden. Een bril van dit merk heeft daardoor een eigen identiteit, en zal altijd opvallen. En dat is juist zo leuk aan deze monturen!

Ook kwaliteit is een cruciale eis van Outspoken!

Naast dat de brillen geweldige kleurrijke en vernieuwende designs hebben, ademen ze ook pure kwaliteit uit. De monturen hebben een heerlijke pasvorm, en zijn dus uiterst comfortabel. Door de grote zorg waarmee de materialen van de brillen uitgezocht worden, is dit comfort zeker gegarandeerd.

Heel benieuwd geworden hoe een Outspoken bril jou staat?

Outspoken biedt brillen voor zowel volwassenen als tieners. Pas ze binnen een paar seconden op je eigen gezicht. Klik op de link, en met een selfie, webcam of pasfoto krijg jij een goeie indruk van hoe de Outspoken monturen jou staan!

Kijk welke Outspoken bril jou het beste staat!

PAS HIER OUTSPOKEN BRILLEN ONLINE