Rocco brillen zijn dé legendarische brillen van het brillenhuis Rodenstock waarvan er wereldwijd meer dan vier miljoen zijn verkocht. De retro brillen zijn vervolgens meer dan 20 jaar uit het straatbeeld verdwenen. Het enige dat over is gebleven is het beeldmerk: de mysterieuze gele cirkel.

Deze brillen zijn voor het eerst gezien in de jaren ’60 en verdwenen plotseling van de aardbodem in de jaren ’90. Maar Rocco brillen zijn altijd op pad geweest. Tijdens het feesten, rondtourend op een Vespa of gewoon aan het relaxen met vrienden. Afgesloten van de rest van de wereld. Ontvoerd of weggepikt door de modespion.

Rocco brillen zijn weer helemaal terug!

Instagrammers, Facebook gebruikers en modebloggers zijn op zoek gegaan naar Rocco en hebben hem gevonden. En niet alleen het iconische vintage model, maar nu met meer modellen dan ooit. Het is een hippe collectie merkbrillen geworden die vol zitten met kleur en bijzondere materialen. Opvallende combinaties van trendy en frisheid. Met een knipoog naar de jaren ’60.

Op Trendsinbrillen.nl kun je online een geselecteerde collectie Rocco brilmonturen passen. Eenvoudig klik je door de collectie en pas je ze op je eigen gezicht. Reserveer je favorieten vrijblijvend en zonder verplichting bij een aangesloten opticien in de buurt. Passen ze in het echt ook zo goed? Dan zorgt de opticien ervoor dat de Rocco bril wordt voorzien van het juiste brillenglas.

Kijk gelijk of een Rocco bril je goed staat!

PAS HIER ROCCO BRILLEN