rocco brillen

Rocco brillen

Rocco brillen zijn dé legendarische brillen van Rodenstock waarvan er wereldwijd meer dan vier miljoen zijn verkocht. De retro brillen zijn vervolgens meer dan 20 jaar uit het straatbeeld verdwenen. Het enige dat over is gebleven is de mysterieuze gele cirkel.

Deze brillen zijn voor het eerst gezien in de jaren ’60 en verdwenen plots van de aardbodem in de jaren ’90. Maar Rocco brillen zijn altijd op pad geweest. Tijdens het feesten, het rond touren op een Vespa of gewoon aan het relaxen met vrienden. Afgesloten van de rest van de wereld. Ontvoerd of weggepikt door de modespion?

Hoe dan ook, Ricco brillen zijn helemaal terug! Instagrammers, Facebook gebruikers en modebloggers zijn op zoek gegaan naar Rocco, en hebben hem gevonden. En niet alleen het iconische vintage model, maar nu met meer modellen dan ooit. Het is een hippe collectie merkbrillen geworden die vol zitten met kleur en bijzondere materialen. Opvallende combinaties van trendy en frisheid. Met een knipoog naar de jaren ’60.

Op Trendsinbrillen.nl kun je online een geselecteerde collectie Rocco brilmonturen passen. Eenvoudig klik je door onze collectie en pas je ze op je eigen gezicht. Reserveer je favorieten vrijblijvend en zonder verplichting. Passen ze in het echt ook zo goed? Dan zorgt de geselecteerde opticien ervoor dat de Rocco bril wordt voorzien van het juiste brillenglas.