Porsche Design brillen is in 1972 opgericht door Ferdinand Alexander Porsche. De bekende ontwerper van de klassiek Porsche 911. Hij heeft een voorliefde voor technische innovaties en functionele designs. Het was voor hem een uitdaging om meer te ontwerpen dan enkel auto’s. Het begin van het luxe modemerk Porsche Design. Hieruit vloeide een indrukwekkende variëteit producten, waaronder horloges, fashion, lederwaren en (zonne)brillen.

Porsche brillen zijn luxe in essentie

Porsche Design is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende exclusieve merken op het gebied van fashion, mode en accessoires. Natuurlijk compleet met “brand stores” in de grote modesteden zoals New York, Beverly Hills, Hong Kong en Milaan. Ieder product van Porsche Design is met de grootst mogelijke precisie ontwikkeld tot in de kleinste details. Herkenbaar aan het uiterst strakke ontwerp en het pure design. De uitstraling van dit modemerk is dan ook luxe en exclusief. De focus ligt enkel op puurheid. Decoraties worden het liefst achterwege gelaten.

Het ontwikkelen van Porsche brillen is een grote uitdaging voor de designers. Zorgvuldig worden materialen gecombineerd. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie zorgen voor optimaal draagcomfort. Functionaliteit en puurheid. De ontwerpers zijn gekomen met een uiterst bijzondere collectie brillen.

Porsche Design brillen pas je nu online gemakkelijk op je eigen gezicht. Door middel van het uploaden van een foto of webcam foto. Brillen die je graag in het echt wilt passen reserveer je vrijblijvend bij één van de aangesloten zelfstandige opticiens. Vind je de bril in het echt nog steeds mooi staan dan zorgt de opticien voor het best passende brilglas en rekent de bril met je af.

Kijk welke Porsche Design bril je goed staat!

PAS HIER PORSCHE DESIGN BRILLEN ONLINE