Dutz brillen staat voor je droom naleven. Dit was de gedachten toen de ontwerpers in 2005 voor zichzelf begonnen. Een eigen brillenmerk. Al zeggen ze het zelf, ze hebben het goed gedaan! Hard werken en goed luisteren naar hun klanten. Hiermee zetten ze altijd een extra stapje om zichzelf te onderscheiden van andere merken. Bij Dutz brillen is niet alles gebaseerd op regels, maar ook op gevoel.

Dutz brillen zijn altijd origineel en toegankelijk

Dit brillenmerk heeft zich in de optiekbranche ingeleefd en begrijpt waar de brildrager naar op zoek is. Het resultaat is een breed netwerk aan opticiens die Dutz brillen in haar assortiment heeft opgenomen. Met een distributienetwerk in inmiddels meer dan 23 landen smaakt het naar meer. Nieuwe doelen zijn gesteld voor de komende jaren. Onderscheidend blijven met collecties die geliefd en geprezen worden. Laagdrempelig en toegankelijk. Precies zoals we dat van Dutz brillen gewend zijn. Het is soms net even wat anders, maar bovenal ‘So Dutz!’

Dutz is een oer-Hollands brillenmerk opgericht door Roland Vandermeulen en Armand van Lingen. Hun passie voor brilmode en hun uitgebreide expertise in de optiekwereld wist dit koppel één ding zeker: hun gedrevenheid en enthousiasme inzetten om het anders aan te pakken in de optiek wereld. Nu tien jaar later heeft dit geleid tot een vooraanstaand brillenmerk in Nederland.

Ben je nieuwsgierig naar de diverse Dutz brillen?

PAS HIER DUTZ BRILLEN ONLINE