Booth & Bruce is toonaangevende fabrikant van brillenglazen en monturen. Omdat Booth & Bruce maakt zowel brillenglazen als monturen. Ze het enige merk in de optiekwereld dat brildragers het totaalsysteem ‘bril’ onder één dak aan kan bieden. Een paar dingen staan centraal in de activiteiten van Booth & Bruce. De optimalisatie van het zicht, toename van het draagcomfort en een design dat de persoonlijkheid van de brildrager onderstreept. Met andere woorden, verbetering van het zicht én de perfecte look.

Pefect Gekleed met een Booth & Bruce Bril

Het montuur moet de brildrager het gevoel geven perfect gekleed te gaan, zonder concessies te doen aan draagcomfort, stabiliteit en duurzaamheid. Monturen van Booth & Bruce combineren technische en functionele innovaties met klassieke en traditionele waarden en ze worden perfect op maat gemaakt voor de drager.

Booth & Bruce Brillen Pas en Reserveer je Gemakkelijk Online

Bij Brilonline.com kun je onze geselecteerde collectie Booth & Bruce brillen passen op je eigen gezicht door middel van een foto upload of webcam foto. Favoriete monturen kun je na het online passen gratis en vrijblijvend reserveren bij één van onze aangesloten opticiens. Daar pas je de bril vervolgens in het echt. De gekozen opticien maakt vervolgens het montuur klaar met de best passende brillenglazen.

Kijk welke Booth & Bruce bril jou het beste staat!

PAS HIER BOOTH & BRUCE BRILLEN ONLINE