• nieuwe bril waar let je op

” Sta Je Op het Punt een Nieuwe Bril te Kopen? “

Waar moet je dan precies rekening mee houden? Trends in Brillen zet een aantal punten op een rij waar je zeker op moet letten bij het kiezen van je nieuwe bril. Natuurlijk zullen de aangesloten opticiens je ook helpen en adviseren.

Het is daarbij wel verstandig om alvast een beeld te vormen welke bril het beste bij je past.

Kies een bril die bij jouw smaak past

Als je een bril uitkiest is het handig om je eigen voorkeuren op een rijtje te hebben met betrekking tot materiaal, kleur en de maximale prijs.

Je kunt via de online paskamer alvast brillen passen op je eigen gezicht. Hierdoor krijg je een goed beeld welke brillen je goed vindt staan. Het voordeel is, dat je een selectie van de brillen die jouw voorkeur hebben, kunt mailen naar familie of vrienden. Welke vinden zij je het leukst staan?

Ook de opticien kan je helpen een selectie te maken die voldoet aan je wensen. Het is aan te raden iemand mee te nemen als je de bril daadwerkelijk “live” gaat passen bij een aangesloten opticien naar jouw keuze. Houdt er daarnaast rekening mee dat jouw nieuwe bril ook moet passen bij de vorm van je gezicht.

Zin In Een Nieuw Uiterlijk? – Pas Hier de Mooiste Brillen

Ga Voor Een Comfortabel Montuur

Tussen je gezicht en de bril zitten drie contactpunten, namelijk je neus en je oren. Wanneer je een bril gaat kopen moet je er goed op letten dat deze drie contactpunten goed aanvoelen.

De neus van je nieuwe bril moet stevig op de neusbrug zitten. Dat wil zeggen dat het montuur zoveel mogelijk contact moet hebben met de neus, anders kan de bril van de neus afglijden. Met name als je een kunststof montuur koopt, dien je hier rekening mee te houden. Een kunststof brilmontuur kan namelijk achteraf erg moeilijk worden aangepast. De neusbrug van een bril die gemaakt is van metaal laat zich eenvoudiger aanpassen.

Daarnaast mogen de veren van de bril niet drukken op de slaap. Een goed aangemeten zijkant mag slechts een lichte druk achter het oor meebrengen. Bij een te strak montuur kunnen de pootjes van de bril naar boven schuiven langs de zijkanten van je hoofd, waardoor de bril van je neus afglijdt.

Welk Glas Kies Je Voor Je Bril?

Tot slot zul je bij het aanschaffen van een bril een keuze moeten maken voor het soort glas. Zo kun je kiezen uit enkelvoudig, bifocale, multifocale of varifocale glazen.

Met name als je een correctie nodig hebt voor zowel dichtbij als veraf, heb je een keuze te maken tussen multifocale en bifocale glazen. Bij multifocale glazen is de overgang in het glas tussen sterkte voor ver en het lezen geleidelijk, hierdoor valt het minder op. Bij een bril met bifocale glazen is de overgang wel te zien.

Het hangt van je eigen voorkeur af welk glas het beste past. Mede daarom is het van belang dat je helder voor ogen hebt waarvoor je de bril gaat gebruiken. Is de bril vooraf bedoeld om enkel veraf te kunnen kijken, zoals tijdens het autorijden voor de televisie? Wil je een bril combineren met lenzen? Of zoek je een bril voor achter de computer? Antwoorden op deze vragen maken het voor jezelf en de opticien duidelijk welke eisen jij stelt aan een bril.

Verder heb je nog verschillende kwaliteiten en eigenschappen waar het glas aan kan voldoen. De opticiens waarmee wij werken bieden uitsluitend topkwaliteit glas.

Wil je weten welke bril jou het beste staat?

Pas De Mooiste Brillen Hier Online
2018-03-30T12:16:05+02:00Tips|
Ga naar de bovenkant