Neubau zonnebrillen zijn vernoemd naar een wijk in Wenen, waar je kan voelen dat energie en creativiteit op de voorgrond aanwezig zijn. Een wijk zonder winkelketens, maar uitsluitend bijzondere winkeltjes. Waar je aan het straatbeeld, de mensen en de wijze waarop zij zich voortbewegen en kleden, merkt dat dit een speciale buurt is. Waar je de behoefte hebt te ontdekken en zeker nog langer te blijven.

In Neubau zonnebrillen weerspiegelt zich die Weense wijk

De wijk Neubau is een voedingsbodem voor vernieuwing en uitdagende ideeën. Of je het nou hebt over mode, muziek, voedsel of hedendaagse kunst. Hier in deze wijk is de Neubau zonnebrillen collectie ontstaan. Een groep jonge ontwerpers is hierdoor geïnspireerd, en hebben het weten te presteren een verbluffend goeie reflectie van de wijk in de brillen te verwerken. Er is een perfecte samensmelting ontstaan van superieur design en Oostenrijks vakmanschap. Stedelijke creativiteit is wat de monturen stuk voor stuk uitademen. In één oogopslag zie je dat de brillen bijzonder zijn. Anders.

Dat is de bedoeling van de Neubau brillen collectie

Zijn het de bijzondere kleuren of de brilvormen? Het buitengewone materiaalgebruik en de perfecte zonbescherming? Een Neubau zonnebril omlijst je gezicht op een prachtige manier Geeft het juiste accent en de vorm. Een Neubau zonnebril verleent je persoonlijkheid een zekere mate van mystiek.

Ervaar zelf of een Neubau zonnebril bij je past

Zie zelf hoe een Neubau zonnebril jou staat en probeer de zonnebrillen collectie online. Klik op de button hieronder, upload een foto, maak een selfie of maak gebruik van je webcam.

Kijk welke Neubau zonnebril jou het beste staat!

PAS HIER NEUBAU ZONNEBRILLEN ONLINE