Neubau brillen zijn vernoemd naar de wijk Neubau in Wenen, waar je kan voelen dat energie en creativiteit op de voorgrond aanwezig zijn. Een wijk zonder winkelketens, maar uitsluitend bijzondere winkeltjes. Waar je aan het straatbeeld, de mensen en de wijze waarop zij zich voortbewegen en kleden, merkt dat dit een speciale buurt is. Waar je de behoefte hebt te ontdekken en zeker nog langer te blijven.

Neubau brillen weerspiegelen die wijk in Wenen

De wijk is een voedingsbodem voor vernieuwing en uitdagende ideeën. Of je het nou hebt over mode, muziek, voedsel of hedendaagse kunst. Hier in deze wijk is de Neubau collectie voor dames- en heren ontstaan. Een groep jonge ontwerpers is hierdoor geïnspireerd, en hebben het weten te presteren een verbluffend goeie reflectie van de wijk in de brillen te verwerken. Er is een perfecte samensmelting ontstaan van superieur design en Oostenrijks vakmanschap. Stedelijke creativiteit is wat de monturen stuk voor stuk uitademen. In één oogopslag zie je dat de brillen bijzonder zijn. Anders. Maar prachtig. Er valt niet meteen rationeel te verklaren wat er nou zo speciaal is, maar je voelt het aan alle kanten.

Dat is de bedoeling van de Neubau brillen collectie

Zijn het de uitdagende kleuren of de bijzondere brilvormen? De samensmelting van elementen die de zintuigen prikkelt of het buitengewone materiaalgebruik? Een Neubau bril maakt je gezicht. Geeft het juiste accent en de vorm. Via een Neubau montuur druk je je karakter uit. Het verleent elke persoonlijkheid een zekere mate van mystiek.

Als we ons gevoel nu wat kalmeren, en onze ratio het woord laten voeren, merk je dat dat ook terug te zien is in elke bril. Het unieke draagcomfort, de vederlichtheid en de Oostenrijkse geperfectioneerde bekwaamheid waarmee elke Neubau bril gecreëerd is. Volmaaktheid tot in elk detail. Gemaakt met een diepe buiging en respect voor het milieu.

Ervaar zelf hoe een Neubau bril jou staat

Zie zelf hoe een Neubau bril jou staat, en jouw karakter streelt. Probeer de Neubau collectie online. Klik op de button hieronder, upload een foto, maak een selfie of maak gebruik van je webcam. Heb je een mooie bril gezien? Reserveer, en pas hem in het echt bij een opticien bij jou in de buurt. Wanneer de bril in het echt net zo goed bevalt, maakt de opticien hem klaar voor je.

Kijk welke Neubau bril jou het beste staat!

PAS HIER NEUBAU BRILLEN ONLINE