Menrad brillen blinken uit door gigantisch goede kwaliteit, die in elke bril zich- en voelbaar is. Voor Menrad is brillen ontwerpen en creëren een tweede natuur. Niet hautain, maar elke keer weer een nieuwe uitdaging die Menrad zichzelf steeds weer oplegt. Collecties voor dames en heren, met alleen maar monturen gemaakt van de allerbeste materialen.

Menrad is een “insidersmerk”, het meest geliefd door opticiens

En waarom zijn de monturen van Menrad insidersbrillen? Omdat in elke bril uitstekende vakmanschap geuit wordt. Insidersmerken zijn merken die compleet verknocht zijn aan goeie brillen. Niet opgeven voordat het 100% perfect is. Menrad steekt al zijn energie in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsmonturen.

Menrad brillen zijn verfijnd en modern

Menrad legt voor zichzelf de lat erg hoog. Er worden geen concessies gedaan bij het designen van de brillen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van eersteklas materialen.

Het draagcomfort van de brillen ligt er hoog. Ze zitten als gegoten. Maar dat niet alleen. De monturen zijn werkelijk waar oogstrelend. Een eigentijdse, variërende, verfijnde en kwalitatieve collectie.

Benieuwd geworden naar Menrad brillen?

Pas deze dan nu direct online! Klik op de link en zet d.m.v. je eigen foto de brillen op jouw gezicht.

Kijk welke Menrad bril jou het beste staat!

PAS HIER MENRAD BRILLEN ONLINE