Materika is een brillenmerk wat onderdeel is van het befaamde Italiaanse brillenhuis Look. Materika brillen zijn er voor dames en heren. Met een zichtbare ongekende passie voor materialen en designers oog voor detail.

Materika denkt aan het milieu

Met haar brillencollectie vertegenwoordigt Materika de natuur, door al haar producten een tweede leven te gunnen. Alle brillen zijn namelijk 100% recyclebaar. Bij productie van elke bril, stuk voor stuk, wordt zo min mogelijk energie verbruikt en wordt nauwlettend gekeken naar milieubesparing. Helemaal niets wordt verspild. Tijdens de productie niet, en niet wanneer haar taak als bril erkentelijk voltooid is. Ondanks het feit dat een Materika bril ooit een tweede leven vindt, zal dit niet snel gebeuren. De monturen zijn namelijk van een piekfijne kwaliteit. Italiaans design wat oerdegelijk en duurzaam vormgegeven is. De brillen zijn uiterst comfortabel dragend.

Materika brillen worden omarmd door opticiens

De Materika brillen zijn ontworpen door designers die zich volledig verdiept en gespecialiseerd hebben in oogmode. Ze verwerven dan ook veel erkenning en waardering bij opticiens die oog hebben voor pure kwaliteit.

Ontwerpers van Materika worden regelmatig gevraagd monturen te ontwerpen voor modemerken die hun collectie willen verbreden, door ook brillen aan te bieden. Materika heeft een geheel eigen stijl, die verdergaat dan dat modemerken ooit zouden kunnen realiseren. Het is niet voor niets een insidersmerk.

Dit is allemaal terug te zien in de brede collectie dames- en herenmonturen. Niet volgzaam vormgegeven, maar geheel in eigen style. Trendsettend en onderscheidend. Wanneer je een brildesign van Materika ziet, weet je eigenlijk al wat het volgende seizoen gaat brengen. Alleen dan kun je het etiket ‘vooruitstrevend’ krijgen.

Met deze brillen kun je je zelf onderscheiden van de mainstream, aangezien je met dit merk vooroploopt en trend set.

Wil jij ook trendsetten met een Materika bril?

Probeer dan nu een Materika bril online. Klik op de button en vindt jouw favoriete brillen!

Kijk welke Materika bril jou het beste staat!

PAS HIER MATERIKA BRILLEN ONLINE