De Eigenzinnige Brillen van Marc O’Polo

Marc O’ Polo brillen zijn heel eigenzinnig. Gelukkig maar, want dat zie je direct in de nieuwe collectie monturen. Dames- en herenbrillen van absolute kwaliteit! Diverse stijlen worden gecombineerd binnen het brilontwerp. Ze gebruiken wereldwijde invloeden. Zo zijn er bijvoorbeeld vintage look brillen met warme jaren ’80 kleurencombinaties en strakke lijnen. Altijd gedistingeerd. Behouden, maar kwalitatief. Kernwaarden die de bril van Marc O’Polo zo typeren. Het Zweedse merk laat sinds de oprichting in 1967 in Stockholm zien dat ook in Scandinavië mode gemaakt wordt die er toe doet.

Marc O’Polo brillen hebben een opmerkelijke en typische eigen stijl

De beleving is meesterlijk doorgevoerd in elke bril. Oogstrelende opmerkelijke designs. Een drager van een Marc O’ Polo bril weet wat hij of zij wil. Elke bril van Marc O’ Polo is bescheiden maar heeft toch een opvallende look. Mode in ieder detail en elk onderdeel, dat zie je, dat voel je. Geen concessies, keuze voor kwaliteit.

Hoogwaardige materialen in combinatie met vakmanschap. Een bijzondere afwerking vind je terug in iedere bril. Tijdloze modieuze brillen waarmee je als brildrager de natuurlijke stijl onderstreept zonder hiermee te domineren. Dit is de filosofie die Marc O’ Polo uitdraagt. Perfect bij elke casual outfit. Een Marc O’ Polo bril is de finishing touch. Een montuur dat past bij elk seizoen!

Ben je benieuwd hoe één van de Marc O’ Polo brillen op je eigen gezicht staan? Neem eens een kijkje in onze online paskamer! Wij sturen jouw favoriete Marc O’Polo brillen vrijblijvend voor je op.

Wil je weten welke Marc O’Polo bril jou het best staat?

PAS HIER ONLINE MARC O’POLO BRILLEN