Madison Avenue brillen zijn geïnspireerd door de plek in New York waar van oudsher de grootse creatievelingen wonen en werken. Denk bijvoorbeeld aan de razend populaire serie “Mad Man”. Door de gebouwen, mensen en lichten wordt de geest van een nieuwe generatie volledig weerspiegeld. Madison Avenue speelt volledig in op dit gevoel.

De sleutelwoorden van Madison Avenue zijn ‘geraffineerd’ en ‘subtiel’

De brillen zijn geraffineerd met subtiele elementen. In de ontwerpen worden zowel klassieke als moderne kwaliteiten gecombineerd op een uitstekende manier. De collectie ademt creativiteit en verfijndheid in zijn mooiste vorm uit. De monturen vormen een ideale omlijsting van iemands karakter.

Nieuwsgierig geworden naar de Madison Avenue brillen?

De collectie bevat zowel dames- als herenmonturen. En zowel zonnebrillen als correctiemonturen. Wil je weten hoe een Madison Avenue bril jou staat?

Pas dan nu direct! Klik op de button hieronder, upload je foto, of maak gebruik van de webcam. Heb je een mooie bril gezien? Dan kun je deze passen bij een opticien in de buurt, die hem tevens ook voor je klaarmaakt met juiste oogmeting en glas.

Kijk welke Madison Avenue bril jou het beste staat!

PAS HIER MADISON AVENUE BRILLEN ONLINE