Madison Avenue zonnebrillen zijn geïnspireerd door de plek in New York waar van oudsher de grootse creatievelingen wonen en werken. Denk bijvoorbeeld aan de razend populaire serie “Mad Man”. Door de gebouwen, mensen en lichten wordt de geest van een nieuwe generatie volledig weerspiegeld. Madison Avenue speelt volledig in op dit gevoel.

De sleutelwoorden van Madison Avenue zijn ‘geraffineerd’ en ‘subtiel’

De zonnebrillen zijn geraffineerd met subtiele elementen. In de ontwerpen worden zowel klassieke als moderne kwaliteiten gecombineerd op een uitstekende manier. De collectie ademt creativiteit en verfijndheid in zijn mooiste vorm uit. De monturen vormen een ideale omlijsting van iemands karakter. De glazen vormen de ideale bescherming tegen zonlicht. Daarbij is er nu een collectie zonnebrillen die vederlicht zijn. Je vergeet bijna dat je een bril op je hoofd hebt!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Madison Avenue zonnebrillen?

Pas dan nu direct! Klik op de button hieronder, upload je foto, of maak gebruik van de webcam. Heb je een mooie zonnebril gezien? Dan kun je deze vrijblijvend reserveren en passen bij een opticien in de buurt. En heb je jouw perfecte zonnebril gevonden? Betalen doe je dan pas, in de winkel zelf. Vanzelfsprekend profiteer je dan ook van alle garantie en service van deze kwaliteitsopticien.

Kijk welke Madison Avenue zonnebril jou het beste staat!

PAS HIER MADISON AVENUE ZONNEBRILLEN ONLINE