Lightec brillen zijn prachtige correctiebrillen voor dames en heren. De brillen zijn onderdeel van het Franse brillenhuis Morel. De monturen zijn een ideale combinatie van lichtgewicht materialen en technische vernieuwingen. Het uiterlijk is glad, geraffineerd en modieus, en de brillen zijn tevens licht, comfortabel en degelijk.

Flexibiliteit, degelijkheid en robuustheid door chirurgisch rvs in de Lightec brillen

De monturen zijn maximaal duurzaam door voorziening van speciale gepatenteerde schroefvrije scharnieren.

De brillen zijn perfect voor mensen die houden van een minimalistische style en een eigentijdse uitstraling, gepaard met optimaal draagcomfort. Lightec is een zeer begeerd insidersmerk bij opticiens. De nieuwste Lightec collectie is geïnspireerd op een bepaalde retrotrend: panto-ronde modellen met sleutelbrug neusbrug en kleuren met schildpadmotief.

Lightec brillen zijn een genot om op te hebben, door het comfort en lichte gewicht. Maar dat weerhoudt niet dat de designs er erg modieus en modern uitzien.

Weten hoe een Lightec bril jou staat?

Bij Brilonline.com kun je onze geselecteerde collectie Lightec brillen passen op je eigen gezicht d.m.v. een foto upload of webcam foto. Favoriete monturen kun je na het online passen gratis en vrijblijvend reserveren bij één van onze aangesloten opticiens. Daar pas je de bril in het echt. De gekozen opticien maakt vervolgens het montuur klaar met de best passende brillenglazen.

Kijk welke Lightec bril jou het beste staat!

PAS HIER LIGHTEC BRILLEN ONLINE