• kunststof bril

Met een kunststof bril zie je er hip uit en ze dragen comfortabel!

Het blijft een trend, de opvallende kunststof brillen

Jong en oud loopt ermee. Anatomisch gezien kunnen er redenen zijn waarom je deze brillen misschien iets minder geschikt vindt. Er zijn grote verschillen in de vormgeving van kunststof monturen, waardoor er enkele misschien niet passen, maar ook veel weer wel.

Het is goed om te weten dat dit soort monturen vaak wat meer afsluiten bij de neus en wangen. Hierdoor kan het zijn dat je glazen wat eerder beslaan. Ook kunnen kunststof brillen wat meer glijden bij warm weer en een gladde huid.

Kunstof brillen garanderen je draagcomfort

Maar, erg prettig is juist weer dat er een groter draagvlak is op de neus, hierdoor wordt het gewicht van de bril beter verdeeld, waardoor je meer draagcomfort ervaart. En omdat er eigenlijk nooit neussteuntjes op zitten kunnen deze ook niet gaan irriteren, knellen of afdrukken geven in de huid.

Kunststof brillen zien er ook gewoon heel erg leuk uit. Als je een fashion statement wil maken, is een kunststof bril een goede keuze. Ze zijn over het algemeen licht, comfortabel, komen in veel kleuren (en vormen) en zijn meestal erg betaalbaar!

Er zijn veel verschillende materialen die onder “kunststof” vallen. Elk materiaal heeft weer zijn eigenschappen. Het is dus belangrijk het juiste soort kunststof te vinden, die het allerbeste bij jou en je persoonlijkheid past.

Kijk in onze online paskamer welke kunststof bril jou het beste staat!

Om Kunststof Brillen te Passen – Klik Hier

Bekijk meer brilvormen

2018-04-10T13:04:52+02:00Algemeen, Brilvormen|
Ga naar de bovenkant