Kristian Olsen brillen zijn eersteklas. Zoals ze zelf zeggen: “Wij weten waar mensen van houden en wat ze willen. Onze monturen worden ontworpen met het doel om innerlijke schoonheid te accentueren. Jouw persoonlijkheid krijgt de ruimte die het verdient.”

Een sterke uitspraak die ze ook compleet waarmaken

Wanneer je de nieuwe collectie te zien krijgt, ontdek je gelijk dat er niets teveel gezegd is. Dit wordt ook nog eens onderstreept wanneer je de brillen draagt. Kristian Olsen bundelt 2 woorden: Design en Comfort. Wat 100% terug te zien is.

Deens brillenmerk Kristian Olsen

Liefhebbers van Scandinavisch design kunnen dit niet anders dan een must-have vinden. Geen overbodige tierelantijn, maar strakke en sterke lijnen. Eigenzinnig zoals alleen Scandinaviërs dat voor elkaar krijgen. Dit zijn tijdloze designs met eeuwigheidswaarde.

Elke bril is stuk voor stuk ontworpen vol overtuiging en zelfvertrouwen. Zodat de brildrager dit ook zeker uit zal stralen. Het zijn opvallende monturen voor dames en heren.

De collectie uit 2019 is oogstrelend

Als je de monturen draagt voel je pure comfort en schoonheid. De schoonheid zul je dan ook ongetwijfeld vernemen aan reacties uit je omgeving.

Kristian Olsen is al meer dan 20 jaar een ontzettend geliefd en geapprecieerd gezicht in de brilmode. Het merk is een begrip in Scandinavië. Het is dan ook meer dan een eer deze schitterende monturen aan Nederland en België aan te bieden.

Pas nu Kristian Olsen brillen online!

Benieuwd hoe Scandinavisch design jou staat? Klik dan nu op de button hieronder. Upload een foto van jezelf, maak een selfie of maak gebruik van je webcam.

Wanneer je een mooie bril gezien hebt, kun je hem reserveren en in het echt passen bij een opticien bij jou in de buurt.

Kijk welke Kristian Olsen bril jou het beste staat!

PAS HIER KRISTIAN OLSEN BRILLEN ONLINE