Komono brillen is opgericht in 2009 door topontwerpers Anton Janssens en Ralf Maes uit België. In buitengewoon korte tijd heeft Komono indruk weten te maken op de absolute wereldtop van fashion. De uitgebreide dames- en herenbrillencollecties vinden wereldwijd erkenning en waardering.

Architectuur van de brilmode, de beste betiteling voor Komono brillen

Elk montuur van Komono wordt met devotie ontworpen. En dat is terug te zien in de designs. Een Komono bril visualiseert de hedendaagse tijdgeest. Stijlvolle monturen voor dames en heren. Er worden fanatiek grenzen opgezocht en telkens weer verlegt. Het onmogelijke wordt gedroomd en in de praktijk gebracht. Met als resultaat een unieke collectie brillen.

Een bril van Komono is niet te missen en straalt een eigen karakter uit. Herkenbaar als Belgisch topdesign. Elegant, verleidelijk, maar ook levenslustig en licht provocerend. Van minimalistisch tot uiterst opvallend en kleurrijk. Van een zakelijk ogende bril tot een uitbundige en uitdagende. Geen één Komono bril is alledaags en doorsnee.

De nieuwe Komono collectie valt het beste te omschrijven als ‘opvallend elegant’. De torenhoge kwaliteit in zichtbaar elk detail van het montuur.

Gedrevenheid van Komono door innovatie

Van droom tot design tot creatie. Alleen dan is een blijvende positie op topniveau mogelijk. Van begin af aan is dit nagestreefd door de Komono designers. Na het verloop van het ontwerpen, worden de designs overgedragen aan de allerbeste vakmensen voor de productie. Zij begrijpen de bedoelingen van de designers, en weten dit dan ook perfect uit te voeren. De reden waarom Komono brillen niet alleen oogstrelend zijn, maar ook ontzettend comfortabel dragen.

De productieprocessen zijn vernieuwend. Moderne materialen van enorme kwaliteit worden van overal over de wereld vandaan gehaald. Pas als alles klopt en op en top perfect is, krijgt het montuur de titel: Komono.

Zien hoe de prestigieuze designs van Komono jou staan?

Dan kan nu meteen. Met een ‘selfie’, webcam of pasfoto krijg je een geweldige indruk hoe een Komono bril jou siert. Heb je je favoriete monturen gevonden en wil je deze ook live passen bij een opticien in de buurt? Dan kun je deze vrijblijvend en kosteloos reserveren in Nederland en België. Wanneer de bril in het echt net zo goed bevalt, maakt de opticien hem klaar voor je met juiste glas en oogmeting.

Kijk welke Komono bril jou het beste staat!

PAS HIER KOMONO BRILLEN ONLINE