Inface brillen zijn op het eerste oog eenvoudig. Maar vergis je niet. De ontwerpers gebruiken hun ervaring en kennis als opticiens, hun esthetiek en passie als designers wanneer er een nieuwe Inface bril tot leven komt.

Inface brillen kenmerken zich door de eenvoud van het ontwerp met subtiele details

Op het eerste gezicht zijn het stijlvolle klassiekers, maar van dichtbij zie je veel mooie details. Voor vrouwen en mannen ontwerpen de designers van Inface brillen waarbij kwaliteit altijd centraal staat.

Inface brillen bestaan uit monturen die in verschillende vormen en stijlen voorkomen. Er is een geschikte Inface bril voor ieder gezicht! Met de huidige trends en mode in het achterhoofd ontwerpt Inface haar brillen in verschillende trendy kleuren geïnspireerd op individuele vormgeving.

Het bedrijf ‘Inface’ bestaat uit een perfecte mix van industriële vormgevers, kleur specialisten en opticiens, daarnaast maakt Inface gebruik van externe designers over de hele wereld. Dit om te voorkomen dat het ontwerp een eendimensionaal uiterlijk krijgt.

Door inspiratie te krijgen van verschillende landen en tradities heb je met een Inface bril uit Denemarken nooit een introverte of saaie bril in handen! Door de jarenlange ervaring heeft Inface zichzelf verplicht om ervoor te zorgen dat elke bril er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect past op het gezicht. Inface noemt dit het “fit at once” effect.

Ben jij ook benieuwd welke Inface bril het beste past?

PAS HIER INFACE BRILLEN ONLINE