inface

Inface brillen

“Ja het is een eenvoudige bril, dit is wat wij doen. Wij gebruiken onze ervaring en kennis als opticiens, onze esthetiek en passie wanneer er een nieuwe Inface bril tot leven komt.”

De brillen van Inface kenmerken zich door de eenvoud van het ontwerp. Op het eerste gezicht zijn het stijlvolle klassiekers, maar van dichtbij zie je veel mooie details. Voor vrouwen, mannen en kinderen ontwerpen de designers van Inface brillen waarbij kwaliteit centraal staat.

Inface brillen bestaan uit monturen die in verschillende vormen, stijlen en leeftijden voorkomen. Er is een geschikte Inface bril voor ieder gezicht! Met de huidige trends en mode in het achterhoofd ontwerpt Inface haar brillen in verschillende trendy kleuren geïnspireerd op de individuele vormgeving.

Het bedrijf ‘Inface’ bestaat uit een perfecte mix van industriële vormgevers, kleur specialisten en opticiens, daarnaast maakt Inface gebruik van externe designers over de hele wereld. Dit om te voorkomen dat het ontwerp een eendimensionaal uiterlijk krijgt.

Door inspiratie te krijgen van verschillende landen en tradities heb je met een Inface bril uit Denemarken nooit een introverte of saaie bril in handen! Door de jarenlange ervaring heeft Inface zichzelf verplicht om ervoor te zorgen dat elke bril er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect past op het gezicht. Inface noemt dit het “fit at once” effect.

Ben jij ook benieuwd welke Inface bril het beste past? Neem een kijkje in onze digitale paskamer.