Humphrey’s brillen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de jongere generatie. Een groep die graag voorloopt op de rest, en dat is dan ook waar deze collectie brillen voor staat. Het is een verfrissende, vernieuwende en uitdagende collectie monturen.

Humphrey’s brillen heeft oog voor nieuwe ontwikkelingen, mode en trends

Humphrey’s leefstijl is positief en energiek, daarom wordt dit karakter ook weerspiegelt in de monturen. De brillen stralen energie, dynamiek en vitaliteit uit. De materialen die gebruikt worden voor deze monturen zijn grensverleggend, en daarmee oogverblindend. De brillen hebben slimme accenten, uitstekende contrasten en zijn opvallend fel. Brilmode krijgt een nieuwe invulling door de revolutionaire tweekleuren tone-look of driedimensionale kleurnuances van Humphrey’s. Humphrey’s gaat altijd net een stapje verder.

Hoe staat een Humphrey’s bril mij?

Het enige antwoord is: gewoon proberen. Online via je webcam, of een geüploade foto van jezelf. Je ziet meteen hoe ze staan.

Heb je een mooie bril ertussen gezien? Dan kun je deze reserveren en wordt hij klaar gemaakt om in het echt te passen bij een opticien in de buurt. De opticien maakt het montuur ook klaar met het gewenste glas en uiteraard een oogmeting.

Kijk welke Humphrey’s bril jou het beste staat!

PAS HIER HUMPHREY’S BRILLEN ONLINE