Helly Hansen is een Noors merk dat al 140 jaar succesvol producten maakt die mensen beschermen tegen alle weersomstandigheden.

De geschiedenis van dit merk gaat dan ook ver terug. In 1877 vond kapitein Helly Hansen een nieuwe manier om zich te beschermen tegen het ruige Noorse weer. Hij startte samen met zijn vrouw een onderneming die waterbestendige oliejassen verkocht.

Al gauw volgde hierna meer kledingstukken. Het merk was geboren.

Helly Hansen brillen voor een wisselende levensstijl

Helly Hansen is inmiddels een bekend buitensportmerk. De brillencollectie straalt niet alleen een sportieve, maar ook een klassieke look uit. De monturen zijn geïnspireerd op de kleding van het merk.

De veerkrachtige Helly Hansen brillen passen thuis in een actieve levensstijl. Er wordt creatief gebruik gemaakt van materialen als titanium, roestvrijstaal, rubber, nylon en acetaat. Maar dat deze monturen goed ‘actie-bestendig zijn, wil niet zeggen dat ze er niet bijzonder modieus uitzien. Sportief, gecombineerd met trendy en klassieke lijnen.

Aan de collectie zijn ook zonnebrillen & sportbrillen toegevoegd.

Hoe staat een sportieve Helly Hansen bril jou?

Bij Brilonline.com kun je onze collectie Helly Hansen brillen passen op je eigen gezicht door middel van een foto upload of webcam foto.

Favoriete monturen kun je na het online passen gratis en vrijblijvend reserveren bij één van onze aangesloten opticiens. Daar pas je de bril vervolgens in het echt. De gekozen opticien maakt vervolgens het montuur klaar met de best passende brillenglazen.

Kijk welke Helly Hansen bril jou het beste staat!

PAS HIER HELLY HANSEN BRILLEN ONLINE