• brillen met halve rand

Halve Rand Brillen: Het Beste uit Twee Werelden

Halve rand brillen zijn brillen waarmee je graag gezien wordt, maar toch niet te veel opvalt. Het halve correctiemontuur kent vele gezichten. Het zijn brillen met een sportieve, moderne uitstraling. Maar ze zijn er ook in een meer vintage en retro look. Het ontwerp bepaalt dit volledig.

Halve Rand Brillen Bieden de Designers Ongekende Mogelijkheden

Welke materialen zijn er toegepast? Welke kleuren? Waar komt de inspiratie vandaan voor een halve rand bril? Dit type bril kan gedistingeerd ogen maar ook heel strak. Dé reden dat brillen met een halve rand nog altijd enorm geliefd zijn, en ongetwijfeld zullen blijven. Het biedt de designers enorm veel mogelijkheden op het gebied van kleurgebruik evenals stof en materiaaltoepassingen.

We zien de halve rand met name aan de bovenkant van het brilmontuur zitten, maar er zijn ook monturen waarbij de halve rand aan de onderkant van de bril zit. De halve rand aan de onderkant van het brilmontuur geeft direct een wat ondeugende uitstraling. Het lijkt hiermee alsof de brildrager over de bril ‘loert’. Wij hebben van bijna elk bekend merk wel een halve rand model in onze collectie.

Kijk in onze online paskamer welke halve rand brillen jou goed staan!

Halve Rand Brillen Online Passen? – Klik Hier

Bekijk meer brilvormen

2018-04-10T14:51:32+02:00Brilvormen|
Ga naar de bovenkant