Wanneer je een bril draagt, heb je vast ooit in één van de onderstaande situaties gezeten:

Iemand pas herkennen op straat wanneer deze dichtbij is, omdat anders zijn/haar gezicht één wazige vlek is. Of in de klas toch maar een paar plaatsjes naar voren gaan zitten omdat de letters op het bord wel heel lastig te ontcijferen zijn…

Je hebt al een vermoeden, en de opticien bevestigt het: ik moet een bril!

Het Perfecte Montuur voor Jou

De opticien heeft je oogsterkte opgemeten. Die weet je nu dus. Je kunt op zoek gaan naar een montuur dat echt bij jou past. Een bril maakt je “look” af. Het is dus belangrijk dat de soort bril goed bij je gezicht past.
Daarvoor is dit artikel leuk om te bekijken, en een handig begin van je oriëntatie naar het perfecte montuur voor jou.

“ Welke bril past het beste bij de vorm van jouw gezicht? ”

Een Bril is een Extra Uitdrukking van Je Persoonlijkheid

Het kan zijn dat je het in eerste instantie niet super leuk vindt dat je een bril nodig hebt. Maar vergeet niet dat een bril ook een heel mooi mode accessoire is! Je hebt brillen in alle kleuren, vormen en materialen.

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het eerste is wat hierboven algenoed is: rekening houden met de vorm van je gezicht.

Ten tweede moet je rekening houden met je levensstijl. Zet je je bril vaak op en af? Krijgt je bril wat te verduren? Dan kun je maar beter een montuur nemen dat tegen een stootje kan.

Ook de kleur is belangrijk. Heeft de huid van je gezicht een koude of warme ondertoon? Wanneer je huid een koude ondertoon heeft, kies dan voor het montuur meer frissere kleuren (zoals blauw of roze). Bij een huid met een warme ondertoon,  is een warmere kleur voor het montur (zoals mosterdgeel, bruin of olijfgroen) aan te raden. Ditzelfde geldt voor je oogkleur.

Vergeet Comfort Niet!

Wanneer je een montuur uitzoekt, ben je natuurlijk gefocust op het uiterlijk van de bril en hoe deze je staatt. Dat is natuurlijk ook belangrijk, maar vergeet niet dat je de bril vaak draagt en het draagcomfort dus minstens zo belangrijk is. Let daarom bij het uitzoeken goed op of de bril lekker zit. De opticien kan je daarbij ook helpen de bril perfect op je gezicht af te stellen.

Deel Jouw Favoriete Brilopties met Zoveel Mogelijk Kennissen

Neem je tijd om goed te kijken wat JIJ wilt. Daarnaast ben je natuurlijk benieuwd naar de mening van je vrienden en familie! Als je in de winkel een bril uitzoekt, neem je ook meestal iemand mee.

Maar hoe ideaal is het, om voor de aankoop direct de mening te vragen van veel meer dan maar een paar mensen over een aantal brillen die jij gepast hebt?  Wanneer je online brillen past, kun je de verschillende opties naast elkaar vergelijken. Je kunt deze meteen delen met zoveel contacten als jij wilt, en aan iedereen vragen welke bril zij jou het best vinden staan!

Zo vind jij nóg beter jouw ideale bril!

PAS NU BRILLEN ONLINE!