Diesel brillen is een eigenzinnig Italiaans merk. Het merk verlegt telkens zijn grenzen, maar blijft opvallend en spraakmakend. Dit is het geval bij elke collectie heren- en damesbrillen die Diesel creëert en uitbrengt. Brillen die net als het merk geavanceerd zijn. Vernieuwend en vooral anders. Net het design wat je opmerkt of die bijzondere kwinkslag. Het komt dan ook niet zelden voor dat enige tijd erna navolging door andere merken plaatsvindt. Diesel monturen zijn herkenbaar, opmerkelijk en licht uitdagend.

Diesel brillen ontwerpt voor mensen met een elegante, individuele stijl

Met Diesel brillen wil je gezien worden en kun je gezien worden. Of het nu de speciale brilvorm is, de stofuitdrukking zoals het verwerken van echte jeans op het montuur, of de knipoog naar vroeger met een innovatieve draai. Het is allemaal terug te vinden in de brillen van Diesel. Alle brillen uit de dames- en herencollecties stralen dit bijzondere uit.

Het statement van Diesel is modieus, trendy, provocerend en anders. Diesel brillen ademen duidelijk zelfstandigheid en individualiteit uit. Maar niet alleen zijn deze brillen schitterend qua uiterlijk, ook zijn ze zeer kwalitatief en dragen uiterst comfortabel.

Diesel Brillen Pas en Reserveer je Gemakkelijk Online

Wilt u weten hoe een Diesel bril jou staat en siert? Dan kun je dit direct online zien. Klik op de button hieronder en pas de bril op jouw eigen gezicht. Via een door jezelf geüploade foto of webcam. Bewonder alle brillen uit de Diesel collectie. Bekijk ze van alle kanten.

En heb je een leuke bril gevonden, dan kun je deze passen bij de zelfstandig opticien in de buurt. Na reservering sturen wij jouw favoriete monturen naar je op. Mocht je de bril willen hebben, dan maakt de opticien hem voor je klaar. Met juiste oogmeting en glas.

Kijk welke Diesel brillen jou het beste staan!

PAS HIER DIESEL BRILLEN ONLINE