De zomer is allang weer voorbij, de herfst is in volle gang! Natuurlijk horen er bij elk jaar en elk seizoen weer nieuwe collecties.

Omdat dit altijd zo snel gaat, hebben wij voor jou dé 5 brillentrends van het najaar 2018 even op een rijtje gezet!

1. Pastel

Fleur het donkere najaar op, met prachtige pastelkleuren. Pastelkleuren worden gemaakt door een zuivere kleur met een licht pigment te mengen (zoals wit of lichtgeel). Daardoor geven pastelmonturen een zachte en vriendelijke uitstraling.

Semi-transparant met een vleugje pastel erdoorheen is ook prachtig en verfrissend. Denk aan kleuren zoals lila en zalmroze, maar ook mintgroen of lichtgeel.

2. Pilotenbrillen

Iedereen kent hem wel, de oude bekende pilotenbril. Jaren gaan voorbij, maar de populariteit van dit top montuur blijft. Het is ook een geweldig tijdloos design, met veel persoonlijkheid.

3. Dunne frames

Dunne minimalistische frames zijn totale must-haves. Ze zien er ontzettend stijlvol uit, dus het is ook absoluut te begrijpen waarom deze monturen dé brillentrend van nu zijn. De nadruk van je gezicht wordt niet compleet op de bril gelegd, wat veel mensen tegenwoordig wel prettig vinden. Wat niet wil zeggen dat dat het erg is als dat wel enigszins gebeurt, aangezien deze brillen je gezicht een fantastische gedetailleerde boost geven.

Wil je deze look nog 100% afmaken? Kies deze bril dan in een metalen uitvoering!

4. Rond blijft in!

Deze look hebben we eerder voorbij zien komen. Ronde brillen zien er gewoon fantastisch uit, daar valt niet over te discussiëren. Deze trend is daarom ook nog steeds niet “uit”, en we zien hem in het najaar gelukkig weer volop langskomen!

Deze brillen worden (lees hierboven) ook voornamelijk met dunne frames ontworpen, en nu vooral in metalen, gouden, bronzen of zilveren uitvoering.

5. Creatieve monturen

Durf eens wat anders dan de doorgaande brillen. Je hebt “gekke” monturen in allerlei soorten. Geen ronde, geen rechthoekige, maar een zeshoekige bril! En allerlei andere bijzondere vormen. Of denk aan een apart materiaal, zoals spijkerstof bijvoorbeeld. Ook bepaalde kleuren(combinaties) kunnen een bril net een tikje eigenzinniger maken. En dat is juist super leuk.

Durf jezelf te zijn in het najaar van 2018!

Kijk hoe het JOU staat

Ben jij benieuwd geworden naar deze brillentrends van het najaar 2018? Op Brilonline.com kun je binnen no-time al deze soort monturen op JOUW gezicht passen. Klik nu!

Kijk NU hoe de trends jou staan!