Capo tienerbrillen zijn ontworpen speciaal voor tieners, wetende wat zij leuk vinden. Tieners zijn een veeleisende groep, die weten wat ze willen. Ze maken hun eigen keuzes en je dringt ze niks op. Capo heeft daar perfect op ingespeeld. De collectie monturen is geïnspireerd op oude geromantiseerde maffia films. Brilvormen en kleuren die typerend zijn aan deze tijd en scene. Met dat als hoofdinspiratie is het team topdesigners te werk gegaan en hebben een prachtige collectie brillen geproduceerd. Het maffiatijdperk wordt herleefd op hedendaagse wijze. De namen van de brillen zeggen alles en zijn uitzonderlijk herkenbaar.

Een uitgesproken, stoere look met Capo tienerbrillen

Elke bril heeft zijn eigen karakter. Straalt kracht en energie uit. Een vleugje uitdagend en flamboyant. Maar Capo zorgt er wel altijd voor dat aan de brillen een moderne, trendy en populaire look zit. Zodat je uit kan dragen wie je bent en wie je streeft te zijn. Dat is allemaal mogelijk met de Capo tienermonturen.

De brillen uit de collectie van 2019 zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Dat valt af te zien aan alles van de bril. Bij het opzetten of alleen al oppakken. De bril is een absolute eyecatcher voor deze doelgroep die weet wat ze leuk vindt.

Zien hoe Capo jou staat?

Online meteen zien hoe een Capo bril jou staat? Klik op de button hieronder, upload een foto van jezelf of gebruik de webcam, en pas de monturen. Je favorieten kun je online delen, zodat je ook direct weet wat anderen ervan vinden. Heb je een leuke gezien, dan kun je hem gratis reserveren en passen bij een opticien in de buurt. Bevalt de bril in het echt net zo goed? Dan maakt de opticien hem voor je klaar met juiste oogmeting en glas.

Kijk welke Capo tienerbril jou het beste staat!

PAS HIER CAPO TIENERBRILLEN ONLINE