” Wat Zijn de Brillentrends van 2019? “

Het nieuwe jaar, 2019, is al weer even bezig. Alles is aan verandering onderhevig, dus ook de nieuwe brillentrends 2019. Het is dé tijd om weer een fris nieuw montuur aan te schaffen. Er is ontzettend veel keuze en heel veel variatie. Ongetwijfeld dat er iets voor jou bij is.

Een bril is één van de meest gezichtsbepalendste mode accessoires

Een mooi montuur maakt je outfit 100% compleet. Het is verstandig rekening te houden met de vorm van je gezicht. Welke vorm perfect bij jouw gezicht past, lees je hier “Welke bril past bij mijn gezicht?”. De balans van contouren en gezicht is belangrijk.  Natuurlijk speelt persoonlijke smaak ook een hele grote rol. Wat wil je uitstralen? Hoe wil je overkomen?

Laat je inspireren

Aankomend seizoen worden we geïnspireerd door ronde retro brillen, lichte en comfortabele brillen, metalen brillen maar ook nog steeds door vrolijke kleurige brillen. Verder zien we ook veel prachtige semi-transparante brillen in de verschillende collecties verschijnen.

PAS HIER DE NIEUWSTE BRILLEN ONLINE

Deze stijlen zijn helemaal 2019: 

Retro brillen

Nog steeds, ook in 2019, laten we ons inspireren door de jaren ’50 en ’60. Dit blijkt wel in de retro & vintage brillen. Ook het aantal cat eye (vlindervormige) brillen neemt toe.

Maar vooral de ronde retro brillen zijn helemaal in. Hiermee maak je een duidelijk fashionstatement en laat je de jaren vijftig weer op moderne manier herrijzen.

Ronde brillen

Het lijkt wel alsof of ronde brillen altijd in blijven, en met name dit jaar zijn ze weer van de partij. Het is niet gek dat ze nog zo geliefd zijn, want ze staan natuurlijk ook prachtig. Een (panto)rond montuur geeft je look een gewiekste, maar ook uitdagende draai. Ronde brillen zijn er ook in allerlei soorten en maten. Van retro tot modern, van doorzichtig tot felgekleurd en van bescheiden tot omvangrijk. Voor iedereen zit er wel een perfecte bij. Je ziet ronde brillen dit jaar ook veel in oversized modellen.

Metalen monturen

In 2019, zul je ongetwijfeld veel metaal “gekleurde” brillen zien. Dit is een innovatieve  stijl, die ontzettend modieus en chic staat. Een metalen montuur is een opkomende look, die je nu misschien nog niet op iedere hoek van de straat ziet, maar wat ongetwijfeld een populaire brilstijl gaat worden. Dus wil jij in 2018 alvast iedereen voor zijn, met één van de meest hippe trends, probeer dan eens een metalen bril.

Kleurrijke brillen

Maar ook gekleurde brillen zijn dit jaar nog lang niet uit de mode! Een kleurrijke bril staat ontzettend vrolijk en straalt al heel snel een gezellig, warme en vrolijke persoonlijkheid uit. Het staat ook mooi bij warme huidtinten.

(Semi)Transparante monturen

Wil jij een bril die niet té aanwezig is, toch alles behalve saai is, en matcht bij elke outfit? Dan is een (semi)transparant montuur een hele goeie keuze voor jou. In 2019 raken dit soort brillen steeds meer in, en niet voor niets. Dus wil jij er bescheiden, stijlvol en elegant bijlopen? Check dan eens transparante brillen!

Comfortabel & licht

Iedereen is er dol op! Comfortabele en vederlichte brillen. Fijne, stijlvolle, minimalistische monturen die vooral geweldig comfy zitten. Deze brillen zijn echt geliefd bij brillenfans. Wij hebben diverse brillencollecties waar dit in terug te vinden is. En ook hier, is zeker rond weer de favoriet.