Een vooruitziende blik voor iedereen!
Brendel maakt het je eenvoudig om de perfecte individuele vrouwelijke bril uit het assortiment te ontdekken. Om dit te bereiken presenteert Brendel haar assortiment in twee segmenten. Voor iedere vrouw, van elke leeftijd en elke lifestyle is er een Brendel bril welke daarbij past.
Beide productsegmenten bieden een breed spectrum van hoge kwaliteit en visueel verbluffende Brendel monturen. Ontdek de diversiteit van vrouwelijkheid die Brendel kan bieden.

Brendel brillen zijn elegantie voor de zelfverzekerde vrouw

Brendel Cosmo zijn brillen zijn er voor vrouwen met een natuurlijke schoonheid en uitstraling. In deze lijn wordt dit onderstreept met beknopte vormen en een consistent kleurenpalet.
Deze brillen zijn subtiel maar niet te weerhouden. Een perfect gecreëerde bril die zorgt voor de perfecte look, het puntje op de i. Onderscheidend om een extra vleugje extravagantie toe te voegen, maar subtiel genoeg om je natuurlijke schoonheid te accentueren.

Wie wil er ‘gewoon’ wanneer je ‘buitengewoon’ kunt krijgen?

Dit is zoveel meer dan alleen een bril. Wanneer je brillen uit deze collectie draagt voelt het alsof je een extra sieraad draagt die zorgvuldig is geselecteerd. Elke dag voegt een bril uit de Brendel romance collectie een stukje elegantie toe.

De kleuren uit deze brillencollectie kunnen zacht een vriendelijk zijn, de vrouwen die kiezen voor een Brendel romance maken gegarandeerd een krachtige en stijlvolle indruk.
Ontworpen voor vrouwen die houden van de mooie dingen in het leven. Vorm, kleur en materiaal onderstrepen de charme van deze brilcollectie. Speels en elegant, gedurfd of sierlijk, extravagant of eenvoudig. Voor vrouwen die graag mooie sieraden dragen is de Brendel romance collectie een traktatie.

Ben jij benieuwd welke Brendel bril jou het beste staat?

PAS HIER BRENDEL BRILLEN ONLINE