AUGUSTO VALENTINI BRILLEN

//AUGUSTO VALENTINI BRILLEN
  • Augusto Valentini brillen

Augusto Valentini brillen zijn exclusief en worden gekenmerkt door geraffineerde details. De brillen bestaan voornamelijk uit kunststof en metaal en vallen op door het aparte en trendy kleurgebruik. Dit A-merk bestaat sinds 1995 en dankt zijn naam aan de gelijknamige Italiaanse ontwerper. Augusto Valentini komt regelmatig met revolutionaire nieuwe modellen. Zo werden er hoogwaardige materialen gebruikt als titanium-A en koper beryllium. Daarbij let Augusto Valentini extra goed op de verkoopbaarheid, wat de collecties zeer interessant maakt voor de Nederlandse optiek.

Augusto Valentini brillen zijn zeer geraffineerd ontworpen

Kenmerkend aan de exclusieve Augusto Valentini brillen zijn de geraffineerde details. Alle brillen uit deze collectie verdienen het om goed bekeken te worden, ofwel bewonderd. Of het nu een damesbril of een herenbril is. Ze blijven elke keer opnieuw verwassen.

De nieuwe collectie is binnen. Opvallend aan deze collectie is het metaal en kunststof, een schitterend samenspel van deze twee materialen. Bij elke bril valt het aparte trendy kleurgebruik direct op.

Pas de nieuwe collectie van Augusto Valentini in onze online paskamer!

PAS HIER AUGUSTO VALENTINI BRILLEN ONLINE
2018-01-22T11:36:57+00:00 Bril merken|