Ad Lib brillen staan voor het vrij zijn wie je bent. Dat is natuurlijk ook waarom het merk de naam gekregen heeft van de Latijnse uitdrukking ‘Ad Libitum’: Vrij naar keuze, zonder beperkingen. De brillen hebben op magistrale wijze vorm gekregen door de designers van dit jonge insidersmerk.

Ad Lib heeft zich geheel toegewijd op het ontwerpen en creëren van dames- en herenmonturen. Een vereniging van comfort en mode. De kunst van het weglaten met gebruikmaking van schitterende details, is tekenend voor de huidige brillencollectie van Ad Lib.

De collectie brillen van Ad Lib is uiterst origineel, trendy en stijlvol

Alle monturen zijn vrijuit ontworpen. Veel invloeden zijn terug te zien in dit merk, maar altijd beheerst. De monturen van Ad Lib hebben een urbaan karakter. Dat betekent dat ze strak opgebouwd zijn met speelse en eigenzinnige accentkleuren. Een bril met een geheel eigen persoonlijkheid, zodat je die kan uitdrukken bij het dragen van dat montuur. Vanuit die gedachte zijn de ontwerpers te werk gegaan.

Innovatieve vormen van de nieuwe Ad Lib brillen

Kenbaar en aanzienlijk geïnspireerd door de nieuwste trends en wendingen in alle soorten scenes. Noem maar op: Mode, technologie, pop en sport. Er zijn remixen gemaakt van verschillende soorten stijlen in de nieuwste collecties.

In de nieuwste collectie van Ad Lib schuilen speciale details

Verfijnd en niet bombastisch. Ad Lib wordt aangeboden door het prestigieuze brillenhuis Charmant. Alleen de top wordt hier gehuisvest, dus ook Ad Lib, als insidersmerk. Een bril horend bij Charmant, hoort zichtbaar op een hoger level thuis. Door het design, gebruik van bijzondere materialen en uitzonderlijke draagcomfort.

Benieuwd naar de Ad Lib bril?

De brillen uit de Ad Lib dragen zoals eerder vermeld ontzettend comfortabel. Maar niet alleen dat, ook staan ze schitterend. Wil je het zelf proberen? Pas dan nu Ad Lib brillen online, door op de button hieronder te klikken.

Kijk welke Ad Lib bril jou het beste staat!

PAS HIER AD LIB BRILLEN ONLINE