• acetaat bril

Kies voor acetaat voor bijna onbegrensde mogelijkheden

Acetaat is een materiaal voor iedere denkbare bril

Acetaat brillen zijn een veel ontworpen soort montuur. Dit materiaal maakt de ontwerpmogelijkheden onbegrensd. Acetaat is licht, maar erg stevig. Deze monturen worden uit een blok acetaat gesneden en onder hoge temperaturen gebogen. Als het materiaal later opnieuw in aanraking komt met hoge temperaturen, dan kan het materiaal zijn vroegere rechte vorm weer aannemen.

Laat een acetaat bril daarom nooit op het dashboardkastje in de auto liggen wanneer deze in de volle zon staat. Acetaat is relatief flexibel. Je kan de bril zelf nog een klein beetje bij vormen tot hij perfect zit. Dit is met bijvoorbeeld kunststof niet mogelijk.

Acetaat is meer dan een perfect materiaal voor het maken van monturen

Het zit ook heel comfortabel en acetaat brillen zien er hartstikke leuk uit! Door het materiaal is het mogelijk om transparantie of een uniek samenspel van kleuren te verwerken tot één schitterend geheel. Duotonen kleuren, of donker bruine gemixte kleuren. Daarnaast is het grote voordeel van acetaat dat het anti-allergisch is.

De meeste brillenmerken op Trends in Brillen hebben een deel van hun brillencollectie vervaardigd uit acetaat. Brillen van acetaat zijn er écht voor iedereen. Ze zijn in elke kleur en vorm denkbaar. Dus voor iedereen zit er wel een perfecte bril naar eigen smaak bij!

Kijk in onze online paskamer welke acetaat bril jou het beste staat!

Pas Hier direct Acetaat Brillen

Bekijk meer brilmaterialen en vormen

2018-04-10T14:55:39+02:00Algemeen, Brilvormen|
Ga naar de bovenkant