Trends in brillen – altijd op de hoogte van de laatste trends!

over trends in brillen

Trends in brillen is een initiatief van Brilonline.com. Brilonline.com is dé digitale paskamer voor de zelfstandige opticiens in Nederland. Met de digitale paskamer van Brilonline.com is het voor consumenten mogelijk om online brillen te passen op hun eigen gezicht. Niet meer inbeelden hoe de bril staat maar meteen online zien. Inmiddels zijn er ruim 200 opticiens aangesloten bij Brilonline.com

Dankzij de digitale paskamer kun je brillen passen wanneer het jouw uitkomt.

24 uur per dag, 7 dagen per week thuis, op het werk of waar dan ook. Je hoeft als briloriënterende klant niet meer in te beelden hoe een bril staat, maar je kunt de bril met een klik op de muis daadwerkelijk op je eigen gezicht passen en meteen zien hoe de bril staat. De merken op Trends in brillen worden continue uitgebreid zodat de collectie actueel is en volgens de laatste mode is.

Als je een favoriete bril online hebt gevonden kun je deze in de winkel live passen en kopen. Via een postcode check wordt je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde aangesloten zelfstandige opticien.

Uiteindelijk moeten specialistische zaken als oogmeting, glasslijping, afstellen altijd persoonlijk gebeuren door de vakman. Het voororiënteren op een nieuwe bril kan zeer goed online op het moment dat het jouw het beste uitkomt. Brillen in de digitale paskamer kunnen vele malen sneller gepast worden dan fysiek in de winkel. Met één druk op de knop wissel je van montuur en zie je meteen of de bril staat of niet.

Beveiliging & Privacy
Meer over Cookies
Onze linkpartners

Onze gegevens

Framehosting BV
Lonnekerbrugstraat 78
7547 AJ Enschede
BTW nummer: NL815829097.B01
KVK nummer: 08145580