Wij als brildragers maken heel wat dingen mee die “Brillozen” niet begrijpen. Hier zijn 7 herkenbare dingen als je een bril draagt:

 1. Waar is mijn bril?

Dit is de meest herkenbare situatie. Waar heb ik mijn bril nou toch gelaten? En dan komt de allergrootste uitdaging: Vind je bril maar eens zonder dat je iets kan zien!

2. Hoe staat jouw bril mij?

Dit is ook een herkenbaar fenomeen. Je hebt misschien net een nieuwe bril, en daar komen de vragen: mag ik hem eens op? Hoe staat mij die bril? Hoe voelt het om een bril op te hebben? En daar heb je echt niet altijd zin in!

3. Wie was dat nou?

Je gaat ergens naartoe zonder je bril. Uiteraard is je zicht dan een stuk verminderd. Er fietst iemand langs en zegt je gedag. Maar wie is dat nou? Je zegt vriendelijk hoi terug maar de vraag wie diegene nou was blijft onbeantwoord.

4. Nieuwe trend: Lipgloss-haarafdrukken op je bril

Je denkt eens even mooi lipgloss op te doen, maar dan stap je naar buiten en waait de wind met windkracht 10 om je oren. Je haar wordt alle kanten op geslingerd en helaas ook op je lipgloss. Dat laat mooie afdrukken op je brilglazen achter…

5. De 3 zoenen ramp

Iedereen herkent de situatie. Of je familie komt op bezoek, of je hebt iemand lang niet meer gezien… hoe dan ook, 3 kussen zijn gepast. Dat is toch best vervelend met zo’n bril, zeker wanneer diegene ook nog eens een bril draagt kan dat best wel ‘awkward’ situaties opleveren.

6. Wanneer worden er eindelijk bril-ruitenwissers uitgevonden?

Je snapt wel waar ik heen wil. Je bent aan het fietsen, en ineens begint het keihard te regenen. Je ziet helemaal niks meer!

7. Nieuwe bril

En de laatste: je wilt een nieuwe bril, maar welke moet je nou nemen? Keuzestress!
Gelukkig kunnen wij je daar mee helpen. Check deze artikelen en pas meteen online om jouw perfecte bril te vinden!

https://www.trendsinbrillen.nl/brillentrends-2018/

Buitenom deze herkenbare dingen, heeft een bril natuurlijk ook superveel voordelen. Het zorgt er natuurlijk voor dat je weer perfect ziet en het is een fashion item van de bovenste plank.

Wil Je De Nieuwste Brillen Online Passen? – KLIK HIER